Training

Het doel van mijn trainingen is mensen positief te raken en een gedragsverandering teweeg brengen. Trainingen zijn in de regel gericht op het aanscherpen van vaardigheden. Overtuigingen vormen echter ook de basis voor gedrag en daarom geef ik in mijn trainingen ook aandacht aan de overtuigingen. Door deze bespreekbaar te maken bewandelen deelnemers het pad naar effectiever gedrag. Het resultaat daarvan is dat zij het vanaf morgen anders doen en afstand nemen van minder effectief gedrag.

Tijdens trainingen leg ik verbindingen tussen mensen waardoor er beweging ontstaat in de vorm van discussies of gesprekken. Het doel daarvan is dat men in staat is om vanuit meerdereĀ  invalshoeken naar een situatie te kijken. Tijdens de training maak ik gebruik van praktische oefeningen die inzicht geven in het effect van gedrag.

In het veilige klimaat dat ik tijdens mijn trainingen schep is het eenvoudiger om onderlinge de discussie aan te gaan. Sterker nog: ik moedig hen aan om dit heel bewust te doen. Trainen is de comfort zone verlaten en experimenteren met ander gedrag.

Voorbeelden van trainingen:

  • Verhogen mentale veerkracht (geactualiseerd m.b.t. Covid-19)
  • Omgaan met ziekteverzuimĀ 
  • Omgaan met agressie
  • Timemanagement
  • Preventiemedewerker

Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.